Autóbérlés menete

+36 70 627 5727 /
+36 20 450 1165

1. JÁRMŰ VÁLASZTÁSA

Bérelhető járműveinket megtalálja berauto24.hu/berelheto-jarmuvek oldalunkon. Amennyiben tudja, hogy melyik időszakra van szüksége gépjárműre, úgy az oldal tetején található szűrő segítségével szűkítheti is bérautó kínálatunkat.

A kiválasztott jármű adatlapját a "RÉSZLETEK" gomb megnyomásával érheti el.


2. IDŐPONT, HELYSZÍN MEGADÁSA

A bérautó adatlapján megtalálja többek között a járműre jellemző adatokat, felszereltséget, a részletes bérleti díjakat, valamint a jármű elérhetőségére vonatkozó naptárat.

Amennyiben az autó elnyerte tetszését, úgy állítsa be, hogy hol szeretné felvenni, illetve leadni bérautónkat, illetve órára pontosan meg kell adnia a felvétel és leadás idejét.

Az autókölcsönzéshez a gépjárműnek elérhetőnek kell lennie az Ön számára szükséges időintervallumban.

Amennyiben a megjelölt telephelyeinktől eltérő helyszínen szeretné átvenni / visszaadni bérautónkat, úgy ezt előzetesen jeleznie kell felénk, és mi árajánlatot teszünk Önnek.

A "LEFOGLALOM MOST" gomb megnyomásával léphet a következő, utolsó lépésre


3. DÍJKALKULÁCIÓ, MEGRENDELÉS

Az előzőekben megadott adatok összesítése mellet az oldalon megtalálja a pontos díjkalkulációt, amely a megadott időpontok és az adott bérautóra vonatkozó napi díjakból kerül kiszámításra.

Az oldalon meg kell adnia a szerződés elkészítéséhez szükséges adatait. Az adatokat az Adatkezelési nyilatkozat szerint kezeljük.

A foglalás véglegesítéséhez nyomja meg a "MEGRENDELÉS" gombot.


4. A FOGLALÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE

A foglalás akkor válik érvényessé, ha bérleti díjat és a kaució összegét, a megrendelést követő 24 órán belül átutalja a Gados Gyula 69500156-15040167 számú bankszámlaszámra. Az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a megrendelés azonosítóját és a megrendelő nevét (A foglalást követően ezt emailben is elküldjük Önnek a megadott címre).


5. GÉPJÁRMŰ ÁTVÉTELE és LEADÁSA

A bérautót átveheti az Ön által megadott helyszínen és időpontban. Kollegáink az átvételi időpontot követően 60 percig tartják fent az Ön foglalását, ezt követően lemondottnak tekintik azt.

Leadáskor az átvételkorival megegyező állapotban kell a járművet visszaadni. A jármű sérülésmentes és a szerződésnek megfelelő visszaadása után a kaució összegét visszaadjuk.

 

Gyakran Ismételt Kérdésekre a válaszokat itt találja

Autóbérlés 10 perc alatt - Bérelhető járműveink